Arie Brak

Ambt
Diaken

Wijkteam 2 & 5
Branderpad, Broekerweg, Dwarsweg, Het Erf, Meije, Milandweg, Molenweg, Nespad, Oude Meije, Rondweg, Toegang, Broeksloot, Dorpsstraat, Korensloot, Prinses Beatrixstraat, De Haak

Over mij:
Ik ben geboren op 13 november 1968 op Hoofdweg 94 te Zegveld. In 1992 ben ik getrouwd met Eveline. En wij zijn de ouders geworden van Debora, Boaz, en Jesse.

Ik ben werkzaam bij het Woerdense bedrijf BPA. Het bedrijf houdt zich bezig met industriële automatisering, op het gebied van verpakkingen in de voedingsmiddelenindustrie. Ik ben daar voorman op de montageafdeling. Voor mijn werk ben ik met enige regelmaat in o.a Slowakije te vinden.

In mijn vrije tijd mag ik graag motorrijden of jagen in de mooie Zegveldse polder ook ben ik oproepkracht bij de Zegveldse brandweer.

Ik ben 21 januari 2018 bevestigd in het ambt van diaken. Als tekst kreeg ik mee Filippenzen 4:19 ‘Maar mijn God zal u, overeenkomstig Zijn rijkdom, voorzien van alles wat u nodig hebt, in heerlijkheid, door Christus Jezus’

Mijn wens is om dienstbaar te zijn in Gods Koninkrijk. Als kleine schakel in onze gemeente tot eer van onze Verlosser Jezus Christus.

Contact