Update opvang vluchtelingen in het schoolhuis

Vorige en begin deze week is er enorm veel werk verzet om het schoolhuis bewoonbaar te maken voor vluchtelingen uit Oekraïne. Iedereen die zich hiervoor heeft ingezet en/of spullen heeft gegeven hartelijk dank!

De komende dagen hopen we de laatste dingen in het huis af te ronden, zodat het huis vanaf eind deze week beschikbaar is. Hiervoor zijn we nog op zoek naar de volgende meubels:

  • 1 kleine salontafel
  • 2 kledingkasten
  • 3 kleine tafeltjes met 2 stoelen voor op de slaapkamers

Mocht u één van deze of beide meubels beschikbaar hebben dan kunt u contact opnemen met Arie Brak via email arie.eveline@gmail.com of per telefoon 06-23515817.

Hiernaast zijn we op zoek naar mensen die willen fungeren als eerste aanspreekpunt en contact voor de vluchtelingen; om ze wegwijs te maken en te helpen bij praktische vragen. Als u hierbij wilt en kunt helpen, dan kunt u contact opnemen met één van de diakenen.

Om het huis bewoonbaar te maken en ook om bij te dragen in het levensonderhoud van de vluchtelingen zullen we de nodige kosten moeten maken. Als u hier een bijdrage voor wilt geven dan kunt u een gift overmaken naar de diaconie, rekening NL64 RBRB 0698 7155 86. Dit graag met de vermelding ‘Vluchtelingen schoolhuis’.

Alvast dank,
De diaconie.