Zegveldse jeugd in Israël

De afgelopen week reisde een grote groep Zegveldse jongeren door Israël, samen met ds. Overeem en ouderling Gert Ton. Ze hadden een vol programma, dus er is in 9 dagen een hoop gezien en beleefd.

De reis ging langs veel Bijbelse plaatsen, van Jeruzalem en Jericho tot het meer van Galilea, de Jordaan en de Dode Zee. Ook werd er op verschillende plekken stilgestaan bij het lot van de Joden in de geschiedenis en de huidige politieke situatie in Israël. Natuurlijk kon een bezoek aan het jongerencentrum ‘Seeds of Hope’ in Jericho niet ontbreken, waar een deel van de opbrengst van de afgelopen rommelmarkt is overhandigd. Het andere deel werd aan Yoyakim Figueras geschonken, die het bedrag zal gebruiken voor de verzorging van taallessen en huiswerkbegeleiding in Arad.

Geslaagde reis
Zoals te zien is in de dagverslagen, filmpjes en op de foto’s was de reis erg geslaagd. De sfeer binnen de groep was goed, de bezoeken waren indrukwekkend, er waren mooie ontmoetingen en er werd genoten van de prachtige natuur en cultuur van Israël. Neem voor een goede impressie van de reis vooral een kijkje op Courank.nl!

Dit bericht is geplaatst in categorie JV, Nieuws.