Meisjesclub Mirjam sluit af

Wat gaat een seizoen toch snel! Meisjesclub Mirjam heeft de afsluiting van het clubjaar alweer achter zich. Met elkaar gingen ze een potje glow-in-the-dark midgetgolven bij de Pretfabriek in Woerden.

Om goed zichtbaar te zijn had iedereen witte kledingstukken aangetrokken. In 4 groepjes werden vervolgens alle holes gedaan, de een moeilijker dan de ander. Het was een zeer geslaagd uitje! In de Voorhof werd daarna nog wat gedronken en trakteerden twee meiden op wat lekkers. Ook moest er afscheid worden genomen van Mathilde van der Knaap, omdat zij stopt als leiding van de meisjesclub. De meiden hadden allemaal een bloem geknutseld, zodat Mathilde een mooi bloemstuk kreeg. Verder gaven de meiden haar een schort en ovenwanten die ze zelf hadden versierd. Mathilde is er erg blij mee en heeft alles een mooi plekje in huis gegeven.

Tot slot nog een bedankje van de leiding (Sylvia Verkerk, Jantina Brak en Mathilde van der Knaap) aan alle meiden van meisjesclub Mirjam voor de inbreng tijdens het afgelopen seizoen, want: “Het was super met jullie!”