Het winterseizoen is geopend!

Het winterseizoen – en daarmee alle activiteiten in onze kerkelijke gemeente – is geopend! Op zaterdag 19 september begon het startweekend met een spellenparcours en een gemeente-bbq.

In de middag konden alle kinderen van de basisschool meedoen met een spellenparcours bij familie Kastelein aan de Milandweg. Er waren spellen zoals was ophangen, duo-estafette lopen, ballonnentrap, lintjesroof en touwtrekken. Terwijl de kinderen spellen deden dronken de ouders een kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Na de spellen was er nog een kort themagedeelte over het gebruiken van je talenten, met 3 korte sketchjes en dankgebed om de middag af te sluiten.

Net zo gezellig als altijd
Daarna was het tijd voor de gemeente-bbq, die weer net zo gezellig was als altijd. Het weer was goed, er was genoeg lekker eten voor iedereen en de kinderen vermaakten zich op het springkussen. Een mooi moment om verschillende gemeenteleden te spreken! Er was ook nog een quiz, waarvoor de gemeenteleden in gemengde groepen werden verdeeld. De quiz bestond uit vragen over planten en bomen uit de Bijbel, profeten uit het Oude Testament, belangrijke data in de Zegveldse geschiedenis, gelijkenissen uit het Nieuwe Testament, etc. Voor sommige vragen moest er ook geproefd worden van bijvoorbeeld matses en vijgen. Door een vakkundige jury werden alle antwoorden beoordeeld en uiteindelijk was er een winnaar bekend. De prijs: een gratis toegangskaartje voor de gemeente-bbq van volgend jaar.

We kijken terug op een mooie en gezellige dag en vooruit naar een mooi winterseizoen dat voor ons ligt!