Afsluitmiddag zondagsschool

Het zondagsschoolseizoen is weer voorbij. Op woensdag 27 mei was er een gezellige afsluitmiddag met het thema ‘verloren/gevonden!’. Een middag met een sketch, Bijbelverhaal, themalied, spelletjes, pannenkoeken en een ijsje.

Juf Jannie vertelde het Bijbelverhaal over de verloren penning. Als inleiding deed zij een sketch, waarin zij op zoek ging naar een portemonnee. Ook God is op zoek naar mensen die verloren zijn en Hij wil niets liever dan dat wij ons door Hem laten vinden. “Er is pas feest als iedereen er is!”, zoals in het themalied werd gezongen.

Geheimzinnige gast
Ook het spel sloot aan op het thema. In groepjes konden er munten verdiend worden. Bij één van de spelen stond een grote doos, waarin iemand verstopt zat. Het bleek nog best moeilijk om te raden wie dat was! De geheimzinnige gast bleek juf Maria te zijn. Zij heeft jarenlang zondagsschool gegeven. De groep die de meeste penningen had verdiend werd beloond met een medaille. Na deze inspanningen kon er buiten in de zon worden genoten van lekkere pannenkoeken en een ijsje. De gezellige middag werd afgesloten met leuke herinnering voor thuis. DV medio midden september hoopt de zondagsschool weer te starten.