Hans Verkerk

Hans VerkerkAmbt
Ouderling Kerkrentmeester

Over mij
Ik ben in 1963 geboren en ben getrouwd met Sylvia. Wij hebben vier kinderen, een schoonzoon, een schoondochter en drie kleinkinderen. Zoon Jelle en dochter Judith wonen nog thuis.

Vijf dagen in de week werk ik als belangenbehartiger bij CUMELA Nederland, de werkgeversorganisatie van ondernemers in Groen, Grond en Infra. Ik houd me daar vooral bezig met het mestbeleid en voor een klein deel van mijn tijd met voedselveiligheid.

Op 22 juni 2014 ben ik bevestigd als ouderling kerkrentmeester en in het College van Kerkrentmeesters vervul ik de rol van voorzitter. Ik heb geen verstand van bouwen, onderhoud en financiƫn, maar denk wel graag beleidsmatig. In het verleden heb ik naast mijn werk meer dan 25 jaar kerkenwerk in Woerden gedaan. Zowel in het jeugd- als evangelisatiewerk en ook in de kerkenraad. Als je je inzet in het werk in Gods Koninkrijk krijg je daar ook veel voor terug. Je maakt mooie dingen mee, ziet soms mensen veranderen. We hebben een God die ons wil veranderen en ons weer wil laten lijken op hoe Hij ons bedoeld heeft. Alleen zo kunnen wij werkelijk gelukkig worden.

Contact