Dirk Spaanderman

Dirk SpaandermanAmbt
Ouderling

Wijkteam 4
Bernhardstraat, Eikenlaan, Esdoornlaan, Julianalaan, Lijsterbeslaan, Middenweg, Nieuwstraat, Nijverheidsbuurt, Prunuslaan

Over mij
In 1953 ben ik geboren in Bodegraven, heb mijn jeugd doorgebracht in Noordwijk en ben door mijn werk op School met de Bijbel Jorai in Zegveld beland (1975). In 1980 ben ik getrouwd met Anlya en samen mochten wij 4 kinderen ontvangen: Wilma, Peter, Kristian en Wilbert. Inmiddels hebben we ook 7 kleinkinderen: Dimar, Lysanne, Jurre, Linde, Eljada, Jedidyah en Mart.

Na 38 jaar op Jorai gewerkt te hebben, ben ik, wat het onderwijs betreft, sinds 1 september 2013 met pensioen.

Op 3 maart 2013 ben ik bevestigd als (wijk)ouderling. Eerder mocht ik als jeugdouderling (met een kleine wijk) in de gemeente werkzaam zijn. Ik weet me geroepen door de Heere, onze God en hoop, als ik de gezondheid en de kracht ervoor krijg, de gemeente van Zegveld nog te mogen dienen. Niet in eigen kracht, maar, en dat is mijn voortdurende gebed, geleid door Gods Geest. Tot eer van Hem, die voor mijn schuld aan het kruis gegaan is en nu, door genade, mijn Heiland en Zaligmaker is. Geloofd zij God met diepst ontzag!

Contact