Missionair

Evangelisatie- en zendingscommissie
De Heere Jezus gaf zijn volgelingen de opdracht om de boodschap van de Bijbel in woorden én daden door te geven aan anderen. Dit is een opdracht voor de hele gemeente en voor iedere christen. Om de gemeente daarin te helpen, te begeleiden en te motiveren zijn er de evangelisatiecommissie en de zendingscommissie.
Meer informatie >>>

Emmaüscursus en thema-avonden
De Emmaüscursus en thema-avonden zijn gericht op een interkerkelijke en niet (meer) kerkelijke doelgroep, om mensen (opnieuw) bekend te maken met de inhoud van het christelijk geloof en de Bijbelse boodschap.
Meer informatie >>>

Vakantie Bijbel Week
Jaarlijks wordt er tijdens de herfstvakantie de Vakantie Bijbel Week (VBW) georganiseerd in kerkelijk centrum ‘De Voorhof’ voor kinderen van groep 1-8 van de basisschool. Het doel is om de kinderen (en hun ouders) in aanraking te brengen met God door middel van Bijbelverhalen, sketches, zingen, knutselen en spelen.
Meer informatie >>>

IZB/Ark Boekentafel
Bij de IZB/Ark Boekentafel kunt u diverse artikelen kopen, zoals Bijbels, boeken, cd’s en kaarten. De opbrengst is voornamelijk bestemd voor het werk van de IZB. De boekentafel bestelt alles bij kameel.nl, een webwinkel met een uitgebreid christelijk assortiment. Als u zelf op die site bestelt gaat er 5% van uw aankoop naar het goede doel. Koopt u via de boekentafel, dan gaat er nog eens 10% extra naar de IZB.

Contactpersoon voor bestellingen: Marry van Dam
Telefoonnummer: 0348-691724