Adventkalender

In kamp Moria op Lesbos staat net als bij ons de Decembermaand voor de deur. Dáár geen lampjes, lekkers en gezelligheid, en voor de meesten is het kerstfeest onbekend. Mensen en kinderen zoals u/jij hebben er gebrek aan alles. Help(t) u/je mee? 

Er is speciaal voor dit doel een bijzondere adventkalender gemaakt. De volledige opbrengst is bestemd voor noodhulp en het verspreiden van Bijbels op Lesbos in deze donkere maand.

U/jij kunt de Elke Dag Nieuw adventkalender bestellen tegen een vrije gift, klein of groot. In het (digitale) boekje vind je voor elke dag een stukje van het verhaal van 2 kinderen op de vlucht. Tegelijk leef(t) u/je toe naar het kerstfeest, doordat er elke dag een Bijbelgedeelte centraal staat met gespreksvragen. Heel mooi voor kinderen is de bijbehorende bouwplaat die elke dag een stukje verder wordt opgebouwd… elke dag een stukje dichter naar het kerstfeest. 

Wil(t) u/jij deze mooie adventkalender gebruiken en daarmee de hulp aan vluchtelingen steunen? Alle informatie kun je vinden op https://www.elkedagnieuw.nl/adventkalender-2019