Rommelmarkt 6 mei

De jaarlijkse rommelmarkt van Zegveld vindt op zaterdag 6 mei weer plaats op de parkeerterreinen, midden in het dorp. De markt zal geopend worden om 9:30 uur.

Volgens de rommelmarktcommissie is er altijd veel belangstelling voor de Zegveldse rommelmarkt, omdat deze zich op meerdere vlakken onderscheidt. Zo staan alle spullen per productsoort gesorteerd, wat het uitzoeken voor de marktbezoeker gemakkelijker maakt. Ook de kwaliteit van de spullen is goed, omdat echte troep niet wordt uitgestald en alle elektronische apparaten van tevoren worden getest.

Voor ieder wat wils
Voor de jongsten is er genoeg leuks te doen, zoals springen op het luchtkussen, speelgoed uitzoeken bij de speelgoedkraam en ga zo maar door. Om de lekkere trek te stillen is er de snackkraam, met bijvoorbeeld broodjes hamburger. En komt u niet voor spullen of lekkers, dan wel voor de goede sfeer. Of om de deelnemers van de sponsoractie toe te juichen, die in de loop van de ochtend binnenkomen op de markt na een nachtelijke tocht per ligfiets. Maar liefst 200 kilometer vanuit Duitsland!

De rommelmarktcommissie heeft er al zin in. U bent er 6 mei toch zeker ook bij?!