Afsluiting zondagsschool

De zondagsschool had op woensdag 19 april een hele geslaagde afsluitmiddag. Naast dat het heerlijk weer was, hadden ze het erg gezellig met elkaar.

Het thema van de middag was ‘Morgen weer’, aan de hand van een vertelling over honger en dorst in de woestijn (Exodus 15 en 16). Deze vertelling leert dat God elke dag weer voor ons zorgt en ons ziet, ook in moeilijke omstandigheden.

Brood bakken
Bij Bakkerij ‘de Leeuw’ liet de bakker zien hoe daar brood wordt gebakken. De kinderen mochten ook hun eigen koekjes bakken (en lekker dat ze zijn geworden!!). In de Voorhof werd er daarna verder gebakken. De jongste kinderen maakten broodjes van brooddeeg en bakten ze af in de oven. De oudste kinderen lieten hun brooddeeg boven een vuurkorf garen. Met veel geduld en veel rook is het gelukt. De middag werd afgesloten door het zelfgebakken brood te eten met een knakworstje erbij.

Dankbaar
Naast deze leuke middag, kijkt de zondagsschool dankbaar terug op een heel goed jaar met elkaar. De zondagsschool begint weer met de start van het winterwerk D.V. september 2017. Hopelijk tot dan!