Goede Doelen Dag

Op DV zaterdag 19 november zal het van 9.30 tot 14.00 uur weer Goede Doelen Dag zijn in de Voorhof. Jong en oud zijn van harte uitnodigd om te winkelen en koffie te drinken met wat lekkers. 

Breng een grote tas mee voor o.a. gebak, oliebollen, fruit, stoofpeertjes, salades, smoort, kaas en noten, snoep, jam, advocaat en sinaasappelsap. Of koop cadeau- en gebruiksartikelen zoals woningdecoratie, lingerie, sieraden, sjaals, boeken, kaarten, postzegels, bloemstukken en planten.

Voor jong en oud zijn er spelletjes te doen, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Wie maakt er bijvoorbeeld de langste appelschil? Damliefhebbers kunnen een potje simultaandammen met meesterdammer Arie de Bruijn. Daarnaast kan er de hele dag door ingeschreven worden op unieke artikelen en waardebonnen van bedrijven.Tijdens het winkelen, ontfermen de autowassers zich over uw auto. Maak het uzelf verder makkelijk door te lunchen met soep, (warme) broodjes of poffertjes.

De Goededoelendagcommissie (GDDC) hoopt op een fijne dag en een mooie opbrengst voor de naaste in nood, ver weg en dichtbij. Heeft u geen vervoer? Eén belletje naar de Voorhof (691410) en de gratis taxi rijdt voor. Neem voor meer informatie contact op met de GDDC: Janneke Blonk, Marleen de Groot, Emmy van Ingen en Jan Pak.