Lydia viert 55e verjaardag

Vrouwenvereniging ‘Lydia’ bestaat in 2015 alweer 55 jaar! Daarom werden alle vrouwen van de Hervormde Gemeente van Zegveld uitgenodigd om dit mee te vieren tijdens een heuse Vrouwenavond met buffet, Bijbelstudie en high tea.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd bij de Vrouwenvereniging. Zo wordt er tegenwoordig niet meer gebreid voor het goede doel, maar doen de dames Bijbelstudie. Er is echter één stabiele factor: Bep Burggraaf. Zij was erbij vanaf het begin en is al die jaren trouw lid gebleven. Tijdens de Vrouwenavond werd zij met bloemen in het zonnetje gezet.

Lekkernijen
De Vrouwenavond was een succes, met een grote opkomst van vrouwen met diverse leeftijden, een gezellige sfeer en een keur aan lekkere hapjes. Van broodjes, zelfgebakken quiches en pizzabonbons tot cakes, taart, soesjes en chocolade. Het inhoudelijke gedeelte stond in het teken van Pasen, met een Bijbelstudie over Thomas. Ook werd het Vrouwenbondslied gezongen, dat natuurlijk niet kon ontbreken tijdens de viering van een jubileum. De Vrouwenvereniging hoopt natuurlijk dat het niet blijft bij deze gezellige lustrumavond, dus dat er een hoop nieuwe leden bijkomen.

Dit bericht is geplaatst in categorie Nieuws.